Park Waaijenstein Appartementen

Nieuwbouwappartementen aan de Waalsprong

Aan de rand van Nijmegen worden 16 luxe appartementen en 2 penthouses gerealiseerd, verdeeld over 5 bouwlagen. De eerste 4 lagen herbergen elk 4 appartementen in verschillende types en de bovenste laag bestaat uit 2 luxe penthouses. Bij ieder appartement hoort een parkeerplaats in de overdekte stallingsgarage. De penthouses hebben standaard 2 parkeerplaatsen.

Inschrijven als reservekandidaat

Parkachtig wonen

De fraaie rode bakstenen waarmee het gebouw is afgewerkt, integreren perfect in de groene omgeving. Gelegen op de terp heeft u een prachtig uitzicht op de parkachtige omgeving waarin de gebouwen van Park Waaijenstein gesitueerd zijn. Het gebouw waarin de koopappartementen zich bevinden is een échte blikvanger die in het oog springt doordat de twee delen waarin het gebouw is opgedeeld iets van elkaar verspringen. De flauwe trap voor het gebouw langs leidt naar de aangename gezamenlijke binnentuin.

Bekijk de 360° tour

Wist u dat u een virtuele tour kunt maken door Park Waaijenstein? Bekijk de appartementen en penthouses vanuit alle hoeken!

Naar de 360° tour

Plattegronden per type

Hugo Liedenbaum, architect van Park Waaijenstein

“De drie gebouwen vormen een carré rondom een centraal hof. Er is bewust gekozen voor een lichtere gevel aan het hof, zodat het hof een prettige en aangename ruimte wordt om te verblijven en te ontmoeten. We hebben veel aandacht gegeven aan de positionering van woonkamers en buitenruimten. Alle woningen hebben mooie grote vensters die uitzicht op het park bieden en zorgen voor een lichte en prettige woonruimte. Op de begane grond is er in het hof ruimte voor een privéplekje aan de gevel. Op de hogere bouwlagen zijn daar Franse balkons gerealiseerd.”

Interesse in een appartement of penthouse?

Via de kavelkaart vindt u alle verkoopprijzen en andere specificaties van alle appartementen en penthouses. De officiële inschrijfperiode is verstreken, maar bij interesse kunt u hieronder uw gegevens achter laten en het digitaal inschrijfformulier in het account dat u ontvangt insturen. U staat dan ingeschreven als reservekandidaat. Heeft u interesse voor een penthouse, dan kunt u zich als reservekandidaat melden bij de makelaar.

Heeft u nog geen account? Meld u dan eerst aan via onderstaand formulier.Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 – 53 00 00
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Tel. 024-3244244
info@hansjanssen.nl
www.hansjanssennijmegen.nl

Strijbosch Thunnissen Makelaars
St. Canisiussingel 22
6511 TJ Nijmegen
Tel. 024-3651010
info@s-t.nl
www.stmakelaars.nl