Park Waaijenstein Appartementen

Interesse?
Zo gaat de verkoop in zijn werk!

Lijkt het u wat om ruim en comfortabel te wonen in een appartement aan de rand van de Nijmeegse uitbreidingswijk Waalsprong? U kunt zich vrijblijvend aanmelden als geïnteresseerde. Nieuwsgierig naar het proces? Lees hieronder meer!

Stap 1: Aanmelden als geïnteresseerde

Op dit moment kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde voor Park Waaijenstein. Laat ons weten of u interesse hebt in een appartement of penthouse.

Stap 2: Geef uw bouwnummervoorkeur door

Op dit moment kunt u via de kavelkaart per appartement de specifieke informatie bekijken, waaronder de vanaf prijs. U kunt vervolgens uw favoriete bouwnummers doorgeven.

Bent u al aangemeld als geïnteresseerde? Dan kunt u vanaf nu uw bouwnummervoorkeuren doorgeven door opnieuw uw NAW-gegevens in te vullen via het aanmeldformulier op de website. U ontvangt een persoonlijk account, vanwaar u uw favoriete bouwnummers door kunt geven. Dit kan tot aan de start verkoop doorgegeven worden.

  1. Meld u opnieuw aan en ontvang een nieuw account. Vanaf dit moment zal alle communicatie tot en met de start verkoop verlopen via dit account.
  2. In uw nieuwe account klikt u op ‘Mijn favoriete bouwnummers’
  3. Geef maximaal tien bouwnummervoorkeuren aan
  4. We blijven u op de hoogte houden

Stap 3: Start verkoop juni 2019

Naar verwachting vindt de start verkoop van de 18 nieuwbouwappartementen plaats in juni 2019. Let wel: deze planning is onder voorbehoud. We houden alle geïnteresseerden hier natuurlijk van op de hoogte.

Stap 4: Start bouw najaar 2019

De start bouw vindt in het najaar van 2019 plaats.. Oplevering van de appartementen zal dan in kwartaal 3 of 4 van 2021 plaatsvinden.

Heeft u interesse in een huurwoning?

Naast de 18 koopappartementen worden er ook 67 vrije sector huurappartementen gerealiseerd die door een nader te bepalen partij verhuurd worden. Verkiest u een huurappartement boven één van de 18 koopappartementen, dan wordt uw geduld nog even op prijs gesteld. Informatie over het huren van de vrije sector appartementen, dat plaatsvindt tijdens de bouw, volgt.

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Ter Steege Bouw Vastgoed.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 – 53 00 00
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Tel. 024-3244244
info@hansjanssen.nl
www.hansjanssennijmegen.nl

Strijbosch Thunnissen Makelaars
St. Canisiussingel 22
6511 TJ Nijmegen
Tel. 024-3651010
info@s-t.nl
www.stmakelaars.nl